Badrumsrenovering i Grästorp

Välkommen till Silverbyns Golv - Ett naturligt val för badrumsrenovering och golvläggning

Vill du byta golv eller renovera badrummet? Då har du kommit rätt! Förutom badrumsrenovering erbjuder Silverbyns Golv förstklassiga tjänster inom våtrum, plast- och vinylgolv, textilgolv m.m. Med oss får du en smidig helhetslösning för ditt badrum där vi tar hand om hela processen, från rivning till sista kakelplatta. Oavsett om du bor i villa eller lägenhet, eller om du äger ett kontor så får du service i toppklass – till ett bra pris.

 

Med Silverbyns Golv får du ett 100 % gediget kvalitetsarbete

Vi på Silverbyns Golv ser oss som en lite mer personlig expert på badrumsrenovering. Vår stora kompetens inom badrum, kakel och våtrumsmattor har resulterat i många vackra badrumslösningar, och du kan vara säker på att vi lyssnar på dina önskemål för att ge dig en ny oas i vardagen som är så nära din vision som möjligt. Med ett nätverk av duktiga underleverantörer inom VVS, el och snickare får du all nödvändig expertis som krävs för att lyfta ditt badrum till nästa nivå. Efter att arbetet är utfört får du förstås trygga garantier samt kvalitetsdokumentation som visar att ditt badrum följer branschens tuffa regler vad gäller våtrum, säkerhet och hållbarhet.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Silverbyns Golv lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Badrumsrenovering i Grästorp

Låt badrummet bli din personliga oas!

Golvet säger mycket om en fastighet. Förutom att vara behagligt att gå på, ska det ge ett harmoniskt intryck och gärna dämpa akustiken i rummet. Vi är lite extra stolta över alla vackra golv som vi har lämnat över till nöjda kunder genom åren. Vi är helt enkelt din erfarna golv- och badrumsleverantör i Lidköping. Välkommen att höra av dig så kommer vi tillsammans fram till en lösning som är skräddarsydd för just dig.

 

Med våtrumsmatta från oss sparar du både tid & pengar

Våtrumsmatta är ett av de absolut säkraste och tryggaste materialen man kan ha i sitt badrum. Den skyddar effektivt mot fuktproblem och vattenskador, och är dessutom lätt och smidig att hålla ren. Våtrumsmattan är en kostnadseffektiv lösning eftersom den går snabbt att lägga, och installationskostnaden är betydligt lägre jämfört med kakel. Våra skickliga medarbetare har rätt kompetens och ett personligt engagemang för att lägga våtrumsmatta i din dusch, badrum eller tvättstuga – och de gör allt för att underlätta din vardag.

Våra tjänster

Badrumsrenovering - Silverbyns Golv

Badrumsrenovering

Mattläggare - Silverbyns Golv

Mattläggare

Golvläggare - Silverbyns Golv

Golvläggare

Våtrumsgolv - Silverbyns Golv

Våtrumsgolv

Kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Kontakta oss

Ska du göra en Badrumsrenovering i Grästorp?

Din val för allt och lite till inom golvläggning

Bara genom att byta eller renovera det befintliga golvet kan man ge rummet en helt ny karaktär. Golv- och mattläggning är ett hantverk som vi kan på våra fem fingrar, och i vår anläggning i Lidköping har vi ett stort sortiment av olika golvmaterial där du garanterat kommer hitta din favorit. Välj mellan slitstarka plast- och vinylgolv, eller varför inte golv i trä eller textil? Vi har stilrena golv i många olika mönster och färger, och guidar dig till vad som passar ditt hem eller kontor allra bäst. Golvarbete är ett hantverk som kräver erfarenhet och passion för hantverket för att uppnå ett bra resultat. Något du kan vara säker på att vi har mycket av.

 

Hos oss är du som kund i centrum

För oss på Silverbyns Golv är det viktigaste att våra kunder blir nöjda. Därför vill vi informera dig innan projektets start om allt du behöver veta, från tydliga offerter och tidsplan till försäkringar och hur du på bästa sätt underhåller ditt nya golv eller badrum. Självklart innehar vi F-skattsedel samt lämnar garanti på utförda arbeten. Allt för att du ska bli nöjd och få ett mer trivsamt hem som ger fantastisk vardagsglädje.

Med många varma rekommendationer från nöjda kunder hoppas vi att du också vill bli en av dem!