Mattläggare i Vara

Din kunniga entreprenör inom golv och badrum

Söker du efter en mattläggare eller golvläggare?

Vi vänder oss till dig som söker efter duktiga mattläggare och golvläggare i Lidköping med omnejd. Hos oss hittar du förstklassiga tjänster inom våtrum, plast- och vinylgolv, trägolv, textilgolv och mycket mer. Våra mattläggare och golvläggare har renoverat många badrum och har resurserna att ge dig en helhetslösning för din badrumsrenovering. Med oss får du toppmoderna golv, mattor och badrum oavsett om du är privatperson eller företag. Självklart till förmånliga priser och trygga garantier.

Golvet säger mycket om en bostad eller ett kontor

Förutom att vara behagligt att gå på, ska det ge ett harmoniskt intryck och gärna dämpa akustiken i rummet. Vi har i många år tillhandahållit vackra golv som ger hög elegansfaktor till våra kunder, och våra medarbetare ger gärna tips och råd om du vill t.ex. lägga ny plast- eller textilmatta i hemmet. Funderar du istället på att renovera badrummet? Vi har överlämnat många moderna och hållbara badrumslösningar, och arbetar efter GVK:s tuffa regler för våtrum. Med alla nödvändiga försäkringar och F-skattebevis är vi en pålitlig golv- och badrumsleverantör som gör allt för att du som kund ska känna dig trygg.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Silverbyns Golv lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Mattläggare i Vara

Ska du lägga in nytt golv?

Vill du byta ut ditt gamla golv mot ett nytt vinylgolv med ett vackert mönster? Vi hjälper dig gärna med våra mattläggare och golvläggare. Med oss på Silverbyns Golv får du noggrannhet, punktlighet och ett 100 % gediget kvalitetsarbete. Vi gör aldrig ett halvhjärtat jobb och anpassar vårt arbete efter dina önskemål och behov. Så att du verkligen blir nöjd med ditt nya, snygga golv eller badrum. Vill du ha mer information kring våra tjänster? Välkommen att höra av dig till oss, så kommer vi tillsammans fram till en lösning som är skräddarsydd för just dig.

Med våtrumsmatta från oss sparar du både tid & pengar

Våtrumsmatta är ett av de absolut säkraste och tryggaste materialen man kan ha i sitt badrum. Den skyddar effektivt mot fuktproblem och vattenskador, och är dessutom lätt och smidig att hålla ren. Våtrumsmattan är en kostnadseffektiv lösning eftersom den går snabbt att lägga, och installationskostnaden är betydligt lägre jämfört med kakel. Våra skickliga medarbetare har rätt kompetens och ett personligt engagemang för att lägga våtrumsmatta i din dusch, badrum eller tvättstuga – och gör allt för att underlätta din vardag.

Våra tjänster

Mattläggare - Silverbyns Golv

Mattläggare

Golvläggare - Silverbyns Golv

Golvläggare

Våtrumsgolv - Silverbyns Golv

Våtrumsgolv

Kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Kontakta oss

Vi är specialister på golv!

Din val för allt och lite till inom golvläggning

Golvet är grunden till varje rum. Bara genom att byta eller renovera det befintliga golvet kan man ge rummet en helt ny karaktär. Golv- och mattläggning är ett hantverk som vi är stolta över, och i vår anläggning i Lidköping har vi ett stort sortiment av olika golvmaterial där du garanterat kommer hitta din favorit. Välj mellan slitstarka plast- och vinylgolv, eller varför inte golv i trä eller textil? Vi har stilrena golv i många olika mönster och färger, och guidar dig till vad som passar ditt hem eller kontor allra bäst. Golvarbete är ett hantverk som kräver känsla, erfarenhet och noggrannhet för att uppnå ett bra resultat. Något du kan vara säker på att vi har mycket av.

Vi är experter på badrumsrenovering

Vi har stor kompetens inom badrum, kakel och våtrumsmattor. När du arbetar med oss får du ett erfaret team som levererar kvalitet från första inspektion till slutfört projekt. Vi river ner väggar, lägger in våtrumsmatta och kakel m.m. och har stor kapacitet att hjälpa dig med många olika typer av badrum. Med ett värdefullt nätverk av underleverantörer inom VVS, el och snickare får du all nödvändig expertis som du behöver. Med oss på Silverbyns Golv kan du känna dig trygg, vi är med dig genom hela badrumsresan. Du får förstås alltid med garanti och dokumentation på det utförda arbetet. Välkommen till oss för en smidig helhetslösning där du och ditt badrum är i fokus!